Szenvedélye a táplálkozástudomány iránt 2016-ra nyúlik vissza, amikor
versenysport mellett a lehető legtöbbet kellett kihoznia az étkezéseiből,
hogy fokozza a teljesítményét.. Ekkor kezdett el jobban elmélyülni a
témában, és azóta a legtöbb hazai képzést elvégezte, hogy az általa
nagyra tartott szakemberektől első kézből tanulhasson. 2019-ben felvételt
nyert a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi MSc szakára, hogy a
legmagasabb szinten folytathassa a tanulmányait.
Hisz abban, hogy sablonétrendek helyett minden embert egyénileg és
személyre szabottan kell megközelíteni. Célja az, hogy eloszlassa a
táplálkozással kapcsolatos tévhiteket, és minél több embernek
megmutathassa, hogy mi mindent tehetünk azért, hogy megőrizzük az
egészségünket, elérjük a kívánt testsúlyt, vagy megelőzzük a betegségeket
anélkül, hogy az ételek élvezeti értékéről lemondanánk. Divatdiéták helyett
olyan étkezési rendszeren dolgoznak az ügyfeleivel, amely fenntartható, és
a hétköznapokba is kényelmesen beilleszthető, drasztikus lemondások nélkül.